Tidligere foredrag i LNS regi

Kun fra september 2017 (ny hjemmeside).

Afhængighed og tankefeltterapi (Zoom)

Dato: 24. november 2021
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Zoom
Foredrag i LNS regi
larsmygind

Nu har du chancen for at opleve Lars Mygind, med sit tankevækkende foredrag om afhængighed.

Foredraget er fagligt funderet i Lars’ mangeårige arbejdede med tankefeltterapi, emotionel frihedsteknik og METAsundhed. Lars Myginds baggrund i fra skuespil, erhvervsliv og terapiverdenen og hans sans for humor sætter ham i stand til at formidle emnet på en vedkommende måde, der med garanti vil give alle noget at grine af og tænke over.

De fleste mennesker har oplevet at have afhængigheder, der kan optræde i lettere eller sværere udgaver.
I den lettere ende finder vi ”dårlige vaner”, men vi kan også have en afhængighed, der styrer os, men som ikke har de alvorlige indvirkninger på vores dagligdag.
I den anden ende af skalaen finder vi det, vi kalder ”misbrug”, og her taler vi ofte om alvorlige tilstande, der kan ødelægge os fuldstændigt menneskeligt og socialt. Samlet set dækker disse betegnelser over, at man har tvangspræget adfærd.

I TFT/EFT er udgangspunktet, at alle former for afhængigheder skyldes tilstedeværelsen af aktive traumer, som man har brug for at dulme. Det er ubehag man kan være bevidst om, men det kan også være noget, der kører i underbevidstheden. Adfærden er med til, at man kan håndtere den måde man har det, men det forløser ikke årsagen til adfærden. Derfor udvikler der sig en afhængighed, der kører som et program i ens liv.

Under foredraget vil Lars Mygind demonstrere TFT/EFT på frivillige fra publikum. Lars er en af landets største kapaciteter inden for de hastigt voksende terapiformer Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT). Ved foredraget kommer Lars rundt om de overordnede teorier, og han præsenterer et verdensbillede, som for mange vil være helt nyt og overraskende.

TFT/EFT er virksomt i forhold til fysiske og emotionelle abstinenser. Mere på www.mygind.dk

Deltagergebyr 100 kr. Benyt LNS mobilepay 95610 eller LNS konto i Merkur bank 8401 111 2541. Beløbet skal være indgået senest den tirsdag 23.11. kl 18.
Skriv derfor din mailadresse ved betalingen, så vi kan maile deltager-linket til dig.
Eventuelt yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk
Videresend gerne invitationen til dit netværk.

Foredrag på Zoom: Tre ben til kernesund – og 10 år yngre med Bettinna Delfs

Dato: 24. juni 2021
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Foredraget finder sted på ZOOM
Foredrag i LNS regi | ZOOM foredrag
Bettinna Delfs

Bettinna’s vision er ”At skabe balance i mennesket”, at skabe et basisk miljø i kroppen, hvorfra alt kan blomstre.

Bettinna har løbende videreuddannet sig og er i dag META-coach, kostvejleder, instruktør i Body Balance og Yin-yoga samt forfatter, kursus- og foredragsholder inden for krop, sind og kost.

Gennem 30 år har Bettinna via sin undervisning i bevægelse, kostvejledning og coaching inspireret mennesker til at opnå en basisk sund livsstil, så de kan føle sig energiske og frie til at udfolde deres fulde potentiale med lethed og glæde.

Bettinna har udgivet flere bøger, bl.a. “Alkaline Living – En enkel guide til et sundt liv.”

For medlemmer af LNS er deltagergebyret 60 kr. For alle andre 80 kr.

Benyt LNS mobilepay 95610 eller LNS konto i Merkur bank 8401 111 2541.
Beløbet skal være indgået senest dagen før.

Meget vigtigt! Husk din mailadresse ved betalingen, så vi kan maile deltager linket til dig ca. et par dage før foredraget. Eventuelt yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk
Videresend gerne invitationen til dit netværk. Kig ind på www.Lns.dk

Lægeplanter i Folkemedicinen og moderne lægevidenskab –

Dato: 20. april 2021
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: På ZOOM
Foredrag i LNS regi
charlotte bech foto

v/Læge Charlotte Bech, foredragsholder og kursusleder.

En spændende aften, hvor vi skal høre om en række forskellige lægeplanter, der kan lindre forskellige symptomer og lidelser ifølge folkemedicinen, men også dokumenteret af lægevidenskabelig forskning.

Foredraget afholdes på ZOOM !

Eksempelvis hvordan multiresistente bakterier kan bekæmpes ved hjælp af en øjensalve fra Gorm den Gamles tid; hvordan Lægebaldrian hjælper mod søvnløshed; hvordan Malurt kan bruges imod infektioner; hvordan Soløjet Alant kan lindre fordøjelsesproblemer, og hvordan Kransburre kan bruges imod hoste.

Charlotte Bech har en baggrund som læge inden for mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus, intern medicin på Rigshospitalet, samt obstetrik i Tennessee USA. Som en af Danmarks førende eksperter i naturlige lægemidler supplerer hun det bedste fra den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder, som kost, livsstil, motion, yoga, meditation.

Læge Charlotte Bech arbejder med kursister, der selv er klar til at gøre en indsats for at optimere sundhed og højne livskvalitet. www.charlottebech.dk

Deltagelse for medlemmer er 80 kr. For alle andre 100 kr. Beløbet skal være indgået senest 19. april via LNS mobilepay 95610 eller på LNS konto i Merkur bank 8401 111 2541.
Meget vigtigt! Husk mailadresse ved tilmeldingen, så vi kan maile linket til dig!
Det skal du bruge for at deltage, og du får linket til Zoom, snarest efter at beløbet er modtaget.
Eventuelt yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk

Visdommen bag den nuværende situation

Dato: 9. marts 2021
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: På Zoom
Foredrag i LNS regi
Moorggan Web

Moorggan vil udfordre deltagerne i at bryde med vanetænkningen og se muligheder frem for kun begrænsninger, og ikke mindst se den nuværende situation i relation til spirituel og åndelig udvikling. Han vil bla. komme ind på:
– Hvad kan vi gøre for at bevare vort indre lys
og energi?
– Hvordan opbygger vi os selv energimæssigt?
– Hvordan kan vi styrke vore egen krop?
– Hvad skal vi spirituelt lære af den nuværende
situation?
Foredraget krydres med blandt andet guidede og små healende øvelser. I pausen vil Moorggan vise en musikvideo om bevidsthed og frekvenser.

Deltagelse for medlemmer er 80 kr. for alle andre 100 kr. Beløbet skal være indgået senest 8. marts via mobilepay 95610 eller på vores konto i Merkur bank 8401 1112541.
Meget vigtigt! Husk mobilnr. og mailadr. ved tilmeldingen, så vi kan maile linket til dig!
Det skal bruges for at deltage på Zoom, og du får det når beløbet er modtaget.

Yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk

Om Moorggan

Moorggan Geersdorff er mental coach og et kendt ansigt fra de mange messer rundt om i landet, hvor han har repræsenteret LNS. Men som bekendt er alle messer jo aflyst – derfor er vi taknemlig for, at dette foredrag med Moorggan kunne komme i stand. Han afhol-der kurser og foredrag inden for åndelig og spirituel udvikling og er idémand og skaberen af Bevidsthedsmedicin.

Hvad er EHS, EMF-stråling og 5G?

Dato: 18. februar 2020
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse
Foredrag i LNS regi
pia-hardenberg
Pia Hardenberg

Pia Hardenberg fortæller om el-overfølsomhed EHS (elektro hyper sensitivitet), om strålepåvirkning fra trådløs teknologi på mennesker, dyr og natur, og om 5G.

5G er det nye netværk, som er planlagt til udrulning i DK. Hvad er EHS egentlig, og hvordan opleves det i dagligdagen at have EHS? Hvordan finder man ud af, om man har EHS? Hvordan påvirker mikro-bølgestråling fra trådløs teknologi os mennesker, og hvad kan vi gøre for at beskytte os?

Alt det og meget mere om emnet belyser Pia Hardenberg på spændende vis fra kilden selv! Til daglig arbejder Pia med healing, clairvoyance og kinesiologi-behandling. Få inspiration på claritywork.dk.

Medlem af LNS 80 kr. andre 100 kr inkl. kaffe-te-guf.

Tilmelding til vhm@Lns.dk. Betal ved entré eller mobilepay 95610. Yderligere oplysninger på 60 70 48 87.

Det musiske samfund

Dato: 26. november 2019
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Værløse Kirke, Hareskovby, Skovbovænget 29, 3500 Værløse
Foredrag i LNS regi
uffe-jonas

– Grundtvig som visdomstænker
v. Uffe Jonas, forfatter, korleder, terapeut

Grundtvig kender vi som en fremragende salmedigter, men han er også visdomstænker.

Visdommen er en form for åndelig musikalitet. Det er fornemmelsen for de rytmer og samklange, som livet udspringer af. En slags åndelig sans for poesien og de livgivende skabelsesprocesser i verden. Kærligheden til visdommen er en nøgle til både religion, kunst og videnskab. Det er ikke mangel på viden, men mangel på visdom, som vores samfund lider af.

Visdommen er det åndelige hjertebånd, som forbinder os med hinanden og med andre levende væsner. Når først musikken spiller, glemmer vi os selv til fordel for den skabelse og det livsfællesskab, som vi er en del af. Åndelig umusikalitet er derimod en slags menneskelig mangelsygdom, som skaber mærkbare dissonanser over alt. Døvheden over for livets pulsslag, den respektløse udnyttelse af naturen, udspringer af menneskets selvoptagethed og manglende lydhørhed over det indre liv i andre levende væsner. Det er denne åndelige umusikalitet, som har bragt naturen i oprør, og som fører samfundet ud i kaos, opløsning og krigstilstande.

Uffe Jonas er ph.d., sanger & sangskriver og forfatter til bogen ”Solen ved midnat”.
Han er åndelig vejleder og leder sammen med Vera Rahbek det intuitive kor Som i Himlen.

Tilmelding til vhm@Lns.dk eller 60704887
Medlem af LNS 80 kr andre 100 kr.

Dine geniale gener

Dato: 5. november 2019
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Værløse Kirke
Foredrag i LNS regi
Lars Mygind New 200×300

v. Lars Mygind, formidler af METAsundhed

Lars vil komme ind på hvordan vores bevidsthed påvirker vores gener, og hvordan vi kan påvirke vores bevidsthed.
Du vil lære en teknik til at skyde genvej til nogle optimale meditationstilstande.

Man har fundet ud af at der sker noget godt, når man har mediteret 10.000 timer, og nu vil du lære hemmeligheden bag, så du bare i løbet af fire dage og måske allerede på aftenen kommer ind i denne tilstand.

Lars har arbejdet med effektive terapeutiske teknikker siden 1997. Han vil vise, hvordan vi kan kombinere Tankefeltterapi/EFT, meditation, elsk dig selv øvelser og METAsundhed på en helt ny måde til glæde for dig selv og din indre ro.

Lars fortæller på en konfronterende og underholdende måde, ofte kommer nogen fra salen i fokus og får forløst gamle problemer og ubehag. Glæd dig til en ualmindelig aften!

Medlem af LNS 100 kr andre 120 kr incl. kaffe-te-guf. Tilmelding til vhm@Lns.dk. Betal ved entré eller mobilePay 95610. Alle oplysninger på 60 70 48 87.

Nærdødsoplevelser og andre spirituelle oplevelser

Dato: 1. oktober 2019
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse
Foredrag i LNS regi
Hermansen

v. foredragsholder Anne-Grete Hav Hermansen
cand.mag., psykoterapeut, life-coach og forfatter

Der eksisterer efterhånden tusindvis af beretninger om nærdødsoplevelser på tværs af trosretninger, kulturer og personlig baggrund. Nogle af dem er udkommet som bøger, andre er formidlet på andre måder og bl.a. indsamlet af et forskningsinstitut i USA. Vi ser nærmere på disse beretninger af både meget personlige oplevelser og mange fællestræk.

Jeg har ikke selv haft en nærdødsoplevelse, men jeg har haft flere andre spirituelle oplevelser, som har givet mig nogle indsigter i den åndelige verden, et nyt syn på livet og døden, og hvorfor vi er her. Kom og få inspiration og et nyt perspektiv på dit liv.

Tilmelding til vhm@Lns.dk eller 60704887. Medlem af LNS 80 kr andre 100 kr.

Din sultne hjerne

Dato: 2. april 2019
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse
Foredrag i LNS regi
sweets

Er du altid sulten og skal styre dit madindtag?

Christina Santini, nutritionist med speciale i biologisk medicin giver denne aften tips til at genetablere sult- og mæthedssignaler og slippe madkontrollen.

Hun vil komme ind på:

  • Hvorfor overspiser vi?
  • Hvorfor kan vi ikke bare “lukke munden og lette røven”?
  • Biokemiske parametre i vores sult-mæthedssignalering
  • Den store gluten- og sukker forskrækkelse
  • Er der nogle fødevarer, der er addiktive (afhængighedsskabende)?
  • Hvad kan man gøre for at forebygge overspisningen?
  • Tøv ikke, kom og gør en forskel! Du får materiale om de berørte emner med hjem.

Medlem af LNS 80 kr. andre 100 kr inkl. kaffe-te-guf.

Tilmelding til vhm@Lns.dk eller brug mobilpay, ref.nr. 95610. Yderligere oplysninger på 60 70 48 87.

Det Hele og Det Helende Menneske

Dato: 5. februar 2019
Tidspunkt: 0:00 – 0:00
Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse
Foredrag i LNS regi
mette mouritsen
Holistisk læge Mette Mouritsen giver os tre enkle nøgler til et mere fredfyldt liv samt et overblik over nogle helingsveje, som vi kan vælge til de udfordringer, livet måtte give hver især.

En aften i kærlig omfavnelse af alt, hvad et menneske rummer, med bud på hvordan vi kan finde vore egne helingsveje.

Mette Mouritsen giver os en billedlig forståelse for sammenhængen mellem kroppens fysiske og følelsesmæssige reaktioner og vores individuelle oplevelser af dem.

Glæd dig til en fredfyldt aften i samvær med læge Mettte Mouritsen.

Du kan tilmelde dig på billetexpressen, eller hos vhm@Lns.dk – tlf. 6070 4887.