8600 Silkeborg
Astro-Design
Erik Rørholm
AKTIVA Helse- og Sundhedsmesser

Mit navn er Erik Rørholm, og jeg står bag det daglige og praktiske arbejde med planlægning og arrangering af messer. Udover jeg selv, har jeg også en række erfarne medarbejdere, flere med familiemæssig baggrund. Jeg har selv stor erfaring indenfor det alternative som astrolog i mere end 20 år, dybdeterapeaut og personlig rådgiver, og jeg praktiserer med egen klinik i Virklund, Silkeborg.

Oplev fornyelse på AKTIVA messerne

Messerne havde sin start i 1999 med udgangspunkt i Silkeborg, men har siden da spredt sig til hele landet. Formålet med messerne er at formidle den nyeste viden på området for alternative helse- og behandlingsformer – herunder også helseprodukter og smykker, kurser, terapi, clairvoyance mv. På messerne kan du møde ligesindede og få fornyelse til dit liv, samt forfriskninger til krop og sjæl. Vi guider dig til at finde svar på de spørgsmål du måtte have.

Foredrag for alle sanser

På messerne holdes også en del foredrag om helbred og sundhed af mere naturlig og forbyggende karakter. Du kan finde flere kendte behandlere og læger samt folk med kendskab til den mere spirituelle tilgang blandt foredragsholderne. Her kan jeg bl.a. nævne Marion Dampier-Jeans, som har været på listen op til flere gange. Husk at holde øje med kalenderen og bestil billet til præcis det foredrag du finder interessant.

Tel. 8683 6039
EmailHome