7100 Vejle
Det Sunde Hus
Louise Hallundbæk
Sundhedskatalysator

Min Vision er at vejlede, motivere og inspirere DIG til at nå DINE sundhedsmål.

I gennem mange års arbejde med kroppen, både som sygeplejerske og arbejdet med den syge krop – og senere som sundhedskatalysator og arbejdet med at bevare den raske krop. Har den vision og de værdiggrundlag som ligger bag initiativet til LouiseHallundbaek.dk stille og roligt taget form.

Jeg har i løbet af mine mange år indenfor både sygeplejen og sundhedsverdenen set mange forskellige udgaver af kroppe, som er blevet overset og ”overhørt” – og hvor man først har reageret på den, når den er begyndt at tale med store bogstaver – altså din krop har fået skader, lagret ekstra meget fedt og meget andet.

Det er mit håb og min passion at skabe et øget fokus på, hvor vigtigt det er, at vi prioriterer at pleje, smøre og efterse vores krop. Med det mener jeg, at du skal bruge dit muskelvæv, så dine muskler forbliver sunde og produktive. For at dine knogler ikke bliver skøre, er det også vigtigt at knoglevævet belastes. Det samme gælder for dit bindevæv, så det forbliver stærkt.
Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at du tilfører væske og næring til din krop, så alle de fornyende og livgivende processer fungerer optimalt.

Jeg kalder dette under en fællesnævner:
–sundhed i øjenhøjde.

Du vil opdage, at jeg ikke arbejder ud fra et bestemt kostdiktatur. Jeg trækker ikke et færdigkonstrueret koncept ned over hovedet på DIG; og så skal du bare kunne få det til at fungere. Jeg analyserer din krop, lytter til dine erfaringer og vi udforsker dine MULIGHEDER for at omsætte de råd jeg kan give dig i din hverdag. Vi lægger de første og sværeste brosten til den nye vej, som du skal til at gå; og vi lægger dem i et mønster, som du selv kan fortsætte –også når du skal gå videre selv.

Du når din succes, når vi i fællesskab har formået at italesætte, omsætte og integrere sundhed i dit liv –og din krop, så du får følelsen af at være ”rigtigt ovenpå” i livet.

Tel. 2879 7378
EmailHome