Tai Chi Qi Gong for Livet – Weekend Workshop med QiVera

Startdato: 10. marts 2018
Slutdato: 11. marts 2018
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte
Arrangementer

Shue Yin Ping Xue Gong – 8 bevægelser til vedligeholdelse og forebyggelse af Hjerte-Karsygdomme

En unik mulighed for ALLE uanset alder, køn og kondition til at lære denne effektfulde kinesiske helseqigong fra prof. Zhang Guangdes Yangsheng Gong Center.

Qigong bevægelserne med integreret vejrtrækning kan forebygge og selvhelbrede bl.a. hypertension (forhøjet blodtryk), hypotension (for lavt blodtryk) og koronar hjertesygdom (angina pectoris (hjertekrampe) og hjerteinfakt (blodprop i hjertet), ”tachycardia” (uregelmæssig hjerterytme) m.v. Kliniske undersøgelser i Kina med mere end 2000 frivillige, der udførte øvelserne i en periode, viste en bedring på 92,5%, hvoraf 80% en betydelig forbedring.

Samtidig kan vi regulere vore organer og styrke livskvaliteten. Når energien (Qi) i meridianerne stimuleres, påvirker det vores blod, der flyder gennem kroppens blodårer. En sidegevinst er, at bevægelserne kan reducere stress og medvirke til en god stofskiftebalance, et stimuleret immunforsvar samt en mere harmonisk krop, bedre humør, livsenergi og personlig standard.

Bevægelserne udføres i et jævnt tempo og kombineres med rolig opmærksomhed på bevægelse, grounding, koordinering, balance og vejrtrækning, som indirekte stimulerer blodcirkulation, nervebaner, organer og hormonbalance. Du får program første undervisningsdag, og link til video når kurset er slut. Jeg har over 20 års erfaring, som er baseret på læren om gammel kinesisk kultur og tradition fra kendte professorer og Qigong mestre.

Pris: 550 kr. excl. frokost om søndagen.
Tilmelding og betaling til doflyngbyaftenskole@gmail.com

Vil du vide endnu mere – Kontakt QiVera@Live.dk
Prof. Instruktør fra BSU (Beijing Sports Universitet) og DGI
Se http://bricksite.com/qigongklubben

Google map