Lægeplanter i Folkemedicinen og moderne lægevidenskab

Dato: 20. april 2021

Tidspunkt: 19.00 - ca. 21.30

Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 21, 3500 Værløse

Foredrag i LNS regi

v/Læge Charlotte Bech, foredragsholder og kursusleder.

En spændende aften, hvor vi skal høre om en række forskellige lægeplanter, der kan lindre forskellige symptomer og lidelser ifølge folkemedicinen, men også dokumenteret af lægevidenskabelig forskning.

Eksempelvis hvordan multiresistente bakterier kan bekæmpes ved hjælp af en øjensalve fra Gorm den Gamles tid; hvordan Lægebaldrian hjælper mod søvnløshed; hvordan Malurt kan bruges imod infektioner; hvordan Soløjet Alant kan lindre fordøjelsesproblemer, og hvordan Kransburre kan bruges imod hoste.

Charlotte Bech har en baggrund som læge inden for mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus, intern medicin på Rigshospitalet, samt obstetrik i Tennessee USA. Som en af Danmarks førende eksperter i naturlige lægemidler supplerer hun det bedste fra den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder, som kost, livsstil, motion, yoga, meditation.

Læge Charlotte Bech arbejder med kursister, der selv er klar til at gøre en indsats for at optimere sundhed og højne livskvalitet. www.charlottebech.dk

AFHOLDES I VÆRLØSE KIRKE, HØJELOFT VÆNGE 21, 3500 VÆRLØSE!

Medlem af LNS 80 kr. andre 100 kr.  Tilmelding til vhm@Lns.dk

Betal på mobilepay 95610 eller til kt. 8401 1112541.

Der kan købes vand til en 10-er på stedet. Yderligere oplysninger på 60 70 48 87.