Heldags-workshop: Health Qigong siddende øvelser: Shi Er Duan Jin

Dato: 8. februar 2018
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 København N
Arrangementer

Shi Er Duan Jin Gong. Den siddende brokade Shi Er Duan Jin er en serie med 12 bevægelser, udføres siddende.

Det er et program, der virker på kroppen som en helhed med flydende og tilpassede sekvenser, hvor traditionelle principper for Body Culture (Xiu Shen), vedligeholdelse af vitalitet (YangSheng) og meditativ fordybelse smelter sammen; hertil kommer æstetiske og rekreative aspekter.

Bevægelserne er yndefulde, ubrudte, enkle og lette at mestre. I Kina, har serien i århundreder været tilskrevet mange sundhedsfordele, såsom at styrke kroppen, forebygge sygdom og fremme levealderen.

De 12 stykker brokade er en serie traditionelle øvelser. Den kaldes ”brokade”, fordi bevægelserne udgør en helhed og er godt sat sammen, ligesom et værdifuldt stykke vævet stof. Health Qigong udgaven af serien bygger på forskning udført Beijing Sport Universitet – en ny Qigong, som har bevaret essensen af fortidige versioner, og hvor ikke mindst nakke, skuldre, kropsmidte og lænd og ben samtidig styrkes. Efter udøvelsen er humøret mærkbart løftet. Workshoppen er både for begyndere og viderekomne. Ale er velkomne.

Afholdes i dansestudiet M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 København N fra kl. 9.30 til 16.00. Pris for workshoppen er 675 kr. Frokost kan købes.

Tilmelding e-mailes til lillian.wong@unicus.dk med dit navn og workshop dato. Du har sikret dig en plads når du har overført beløbet for workshoppen enten til konto: 4387 477 913 eller overført pengene via Mobile Pay til 24965153.