Fødselsenergi og Livsenergi” – er partnere hele livet

Dato: 12. maj 2020

Tidspunkt: 19.00 - ca. 21.30

Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse

Foredrag i LNS regi

Ved Karin Siff Munck, DK kinesiolog, RAB, sygeplejerske / sundhedsplejerske, cand.cur., tidligere lektor i UCC/PH, facilitator i Corrective Sounds og Multiinkarnationsterapi.

Vores fødselsenergi er hele livet grundenergien i vores liv og livsudfoldelse.

Karin vil veksle i en kombination af oplæg, dialog og visning af testmetoden. Herudover vil 3-4 deltagere have mulighed for at få testet evt. vedvarende stress ved egen undfangelse, deres fødselsenergi samt deres niveau her og nu for bearbejdet fødselsenergi.

Karin vil i sit oplæg veksle mellem viden om, hvad vi egentlig husker fra vores fostertilværelse og fødsel, og ud fra cases belyse hvilken sammenhæng der kan identificeres mellem fostertilværelse, fødsel og den enkeltes livshistorie.

Metoden er en videreudvikling af Ellen Langgaards oprindelige metode, som Karin har videreudviklet og opdateret. I dag er der langt mere viden og forskning om fosterets dannelse, og forstertilværelsens betydning for barnet. I de senere år er det samtidig eksploderet med ny viden om samspillet og forbundetheden mellem krop-sind- energi: kvantebiologi, kvantepsykologi, kronobiologi, og hjertet som ”first mover” i tanke, ord og handling. Uanset alder så har fostertilværelse, fødslens og livsstartens hændelser afgørende betydning for både liv og succes i livet!

Karin Siff Munck er specialiseret i lyd og frekvens-behandling og arbejder ud fra firmaet KSM -Frekvens. Alle er velkomne!

Medlemmer af LNS kr. 80, andre kr. 100 inkl. kaffe-te-guf.

Tilmelding til vhm@Lns.dk eller brug mobilpay, ref.nr. 95610.

Yderligere oplysninger på 60 70 48 87.