”Er der mere mellem himmel og jord?”

Dato: 27. februar 2018
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse
Alle kommende foredrag | Foredrag i LNS regi

Klarsynsdemonstration med afdøde-kontakt ved Maya Fridan, clairvoyant med 20 års erfaring.

Har du selv oplevet overnaturlige ting? Har du haft fornemmelsen af guider og afdøde omkring dig? Har du en fornemmelse af større og dybere årsags-sammenhænge i universet? Har du oplevet magien i din hverdag, hvor du bliver hjulpet hen i de rigtige retninger på til tider lidt uventet vis?

Maya oplever de magiske sammenfletninger i sit daglige virke som clairvoyant og i en stærk kontakt med den åndelige verden. De impulser, der kommer fra større bevidstheder, vil denne aften åbne for egne oplevelser og fortælle om Mayas vinkel til dem, i dialog med dig som publikum.

Efter en kort pause demonstrerer Maya sine clairvoyante evner med beskeder til udvalgte publikummer. Typisk vil der være en synergi i f.t. temaer for de fremmødte, så alle kan have gavn af beskederne, selvom de måske ikke lige er personlige.

Maya har sin egen ClairvoyanceSkole.dk, er kendt fra tv-programmerne ”Fornemmelse for mord” og ”Den 6. Sans” og er forfatter til bogen ”Jeg er clairvoyant – er du?”

Medlem af LNS 100 kr. andre 120 kr. Tilmelding på Lns.billetexpressen.dk. Alle oplysninger på 60 70 48 87 eller vhm@Lns.dk.