Afhængighed og tankefeltterapi (Zoom)

Dato: 24. november 2021
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Zoom
Foredrag i LNS regi

Nu har du chancen for at opleve Lars Mygind, med sit tankevækkende foredrag om afhængighed.

Foredraget er fagligt funderet i Lars’ mangeårige arbejdede med tankefeltterapi, emotionel frihedsteknik og METAsundhed. Lars Myginds baggrund i fra skuespil, erhvervsliv og terapiverdenen og hans sans for humor sætter ham i stand til at formidle emnet på en vedkommende måde, der med garanti vil give alle noget at grine af og tænke over.

De fleste mennesker har oplevet at have afhængigheder, der kan optræde i lettere eller sværere udgaver.
I den lettere ende finder vi ”dårlige vaner”, men vi kan også have en afhængighed, der styrer os, men som ikke har de alvorlige indvirkninger på vores dagligdag.
I den anden ende af skalaen finder vi det, vi kalder ”misbrug”, og her taler vi ofte om alvorlige tilstande, der kan ødelægge os fuldstændigt menneskeligt og socialt. Samlet set dækker disse betegnelser over, at man har tvangspræget adfærd.

I TFT/EFT er udgangspunktet, at alle former for afhængigheder skyldes tilstedeværelsen af aktive traumer, som man har brug for at dulme. Det er ubehag man kan være bevidst om, men det kan også være noget, der kører i underbevidstheden. Adfærden er med til, at man kan håndtere den måde man har det, men det forløser ikke årsagen til adfærden. Derfor udvikler der sig en afhængighed, der kører som et program i ens liv.

Under foredraget vil Lars Mygind demonstrere TFT/EFT på frivillige fra publikum. Lars er en af landets største kapaciteter inden for de hastigt voksende terapiformer Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT). Ved foredraget kommer Lars rundt om de overordnede teorier, og han præsenterer et verdensbillede, som for mange vil være helt nyt og overraskende.

TFT/EFT er virksomt i forhold til fysiske og emotionelle abstinenser. Mere på www.mygind.dk

Deltagergebyr 100 kr. Benyt LNS mobilepay 95610 eller LNS konto i Merkur bank 8401 111 2541. Beløbet skal være indgået senest den tirsdag 23.11. kl 18.
Skriv derfor din mailadresse ved betalingen, så vi kan maile deltager-linket til dig.
Eventuelt yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk
Videresend gerne invitationen til dit netværk.