5-timers åben Workshop: Qigongserien ”SPINE BALANCE” + Nytårsreception

Dato: 3. februar 2018
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Gentofte Hovedbibliotek, Øregårdssalen, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup
Arrangementer

Qigong for Spinal Health. Disse øvelser er skabt til at afbalancere og stimulere strømmen af energi gennem hele ryggen og toner samtidig muskler, strækker sener og løsner leddene, promoverer ryggens sundhed og opbygger immunitet og modstandsdygtighed.

Øvelserne er udviklet i overensstemmelse med TCM og åbner og styrker led i ryg, skuldre og nakke. Det er et komplet øvelsessæt, som fremmer bevægelse i alle seks frihedsgrader, som er vigtigt for ryggens sundhed.

Ryg-balance øvelser er en avanceret praksis til bevidst at styrke og regenerere rygsøjlen. Din krops energitilstand bestemmer hvor godt dit helbred er. Hvis Qi flyder frit på en afbalanceret måde i hele kroppen, er dit helbred godt, men er den blokeret, stagneret eller ubalanceret, følger sygdom. Det samme sker, hvis kroppen bliver skadet eller syg.

I Kina bruges denne form for qigong til at styre den spinale energi for at opnå optimal funktion og ryghvirvlers bevægelsesfrihed.

Qigong bevægelser er langsomme og rytmiske, hvor led og sener er løse – de fører til fuldstændig afslappelse i fysisk forstand. De bløde, langsomme bevægelser hindrer stivhed, stagnation og degenerering af kroppen. Således forstået er qigong en vigtig motionsform til sund ryg.

Systemet Spinal Balance Qigong er kendt som en række enestående rygøvelser udviklet af dr. Yang Yubing.

Workshoppen afholdes på Gentofte Hovedbibliotek, Øregårdssalen, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup fra kl. 9.30 til 14.30.

BEMÆRK at efter workshoppen vil der være en lille festlig fejring af kinesisk nytår fra ca. 14.30 til 15.30 med reception, buffet og underholdning med repræsentanter fra China Culture Center.

Pris for workshoppen inkl. fejring er 475 kr. Tilmelding e-mailes til lillian.wong@unicus.dk med dit navn og workshop dato.

Du har sikret dig en plads når du har overført beløbet for workshoppen til konto: 4387 477 913 eller overført pengene via Mobile Pay til 24965153.