3-timers-aften-workshop, Mindful Meditation i Qigong

Dato: 5. februar 2018
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Bevægesalen, Fredensborg Skole Vilhelmsro, Humlebækvej 10, 3480 Fredensborg
Arrangementer

Mindful Meditation i Qigong

I denne workshop vil du opleve en introduktion til Qigong meditation.
Mindful koncentration i en tid med mange kilder til distraktion: I en tidsalder, hvor vi er omgivet af flere distraktioner end nogensinde før, har evnen til at fokusere vores tanker på en enkelt målrettet måde aldrig været vigtigere. Koncentration (som betyder evnen til at holde øje med / opmærksomhed fokuseret på et objekt gennem længere tid) giver mange fordele, blandt andet: – Øget mental fred – Større og positiv kontrol af vores sind, krop og følelser.

Qigong praksis giver ro og dybde i meditation ved at inddrage bevægelig meditation og koordinere langsomme flydende bevægelser med dyb rytmisk vejrtrækning og rolig meditativ sindstilstand. Efter træning føles humøret løftet.

Meditationens fremskridt går gennem en trinvis træningsudvikling og viser sig ved mental rolig, stabil mental tilstand, koncentreret sind, færre distraherende tanker, med moderat respons på stimulus indefra og udenfor. Subjektivt opleves kun åndedrættet, med koordinering af mentale aktiviteter og vejrtrækningen, roligt sind og enkel tankegang. Afholdes i Bevægesalen, Fredensborg Skole Vilhelmsro, Humlebækvej 10, 3480 Fredensborg.

Pris for workshoppen er 200 kr. pr. deltager (faste deltagere på mandagsholdet undtaget). Tilmelding e-mailes til lillian.wong@unicus.dk med dit navn og workshop dato. Du har sikret dig en plads når du har overført beløbet for workshoppen til konto: 4387 477 913 eller overført pengene via Mobile til 24965153.