Borgerforslag: Tilbyd intravenøs C-vitamin til alle indlagte med coronavirus

Forslaget er stillet af Anette Paulin, cand.mag. og medlem af Dansk Selskab for Ortomolekylær Medicin. Medstillere er: Iben Foxby, cand.scient. i human ernæring; Jane Borlev, professionsbachelor i ernæring og sundhed; Lene Nørresø, sygeplejerske; Inge Holm, sygeplejerske; Inger Rasmussen, heilpraktiker.

“Jeg vil gerne bede dig støtte mit borgerforslag: Tilbyd intravenøs C-vitamin til alle indlagte med coronavirus.

Forslaget har identifikationen: FT-04578 – lad os bruge dette hashtag til deling på sociale medier: #04578
https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04578

Jeg vil også bede dig om at dele det med så mange som muligt. Der er i øjeblikket et meget højt niveau af censur på Facebook og Instagram, når det gælder c-vitamin mod coronavirus, og selvom borgerforslaget kun beskriver virkeligheden og forskningen, er det muligt, at det alligevel vil blive stemplet som ”falsk information” på Facebook. Det er selvfølgelig op til dig selv, om du vil dele det på Facebook, men jeg vil gerne bede dig tænke i andre kanaler også: mails til venner og bekendte, kolleger, evt. nyhedsbrev og måske også netværker som LinkedIn og Twitter. (Så vidt jeg ved, er der ikke samme grad af censur på de medier.)

Du kan også printe forslaget ud og hænge det op i supermarkeder ol., hvor der er en tavle til den slags. Jeg har vedhæftet en pdf med et forslag til en plakat, man kan printe ud.

Mit primære formål med borgerforslaget er at få denne vigtige viden ud til så mange som muligt – jeg mener, det kan være med til at redde liv. For at citere fra epidemiologen Devra Davis udtalelse, som indgår i borgerforslaget:
”så er det nu, mener jeg, meget vigtigt for Kina, men også for resten af verden, at forstå, at C-vitamin kan vise sig at være en meget lovende behandling. En behandling for de mennesker, der er syge, og endnu vigtigere: det kan bruges som et forebyggende middel for alle os andre.”

Jeg har oprettet en blog, hvor der er uddybende information og links til kilderne:
Tilbyd C-vitamin til alle indlagte med coronavirus
https://cvitcorona.blogspot.com/

Hvis vi kommer op på de 50.000 underskrifter, som vil være nødvendigt for at få forslaget op i folketinget, vil det være fantastisk, og så går vi videre med det derfra; jeg er klar til det. Men det vigtigste er at få denne viden om C-vitamin ud til så mange som muligt. Det kan borgerforslaget under alle omstændigheder være med til.

På forhånd tak for din hjælp!”

borgerforslag plakat ny

Download plakat.