lns juletræ

Redaktionen og LNS bestyrelse siger tak til alle samarbejdspartnere for jeres støtte og interesse i året der gik. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2019 og hilser alle nye hjertelig velkommen!

December er Hjerternes fest og også Bønnens højtid!
Det første åbenbarer sig som oftest i konkrete gaver under Træet – mens Livets gaver - også via bønnen - kan være forklædte som ”hårdt arbejde”! Det skrev et af vore medlemmer for et par år tilbage. Mange af os kan nikke genkendende til den proces. De bedste Livets gaver er ofte dem, vi erhverver gennem samtidig ny indsigt, gennem sorg og tab, som forvandles til visdom, eller ved at glæden tilsmiler os i ny og næ, i dagligdagen, måske juleaften! Der er en giver og en modtager bag alle Gaver - og selvom "jeg fik ingenting af det, jeg begærede, fik jeg alt det, jeg behøvede!"
Må det gode i mennesket få vind i sejlene - venlige og forsonende gerninger har ingen dato!
Ca. 1 million danskere bruger idag alternativ behandling, en kendsgerning som vi synes fortjener en anderledes lødig, ligeværdig og respektfuld debat i medierne fremover. LNS ønsker fortsat at udbrede viden, åbenhed og information om alternativ behandling og sundhed samt ikke mindst om forskning i alternativ behandling.
Vi kommer friske tilbage i 2019 med kort nyt og fortsat spændende foredrag i Værløse Kirke.
Alle foredrag sker i Værløse Kirke på tirsdage 19-21.30 Højeloft Vænge 20:
 • 5. februar Det Hele og Det Helende Menneske”- Holistisk læge Mette Mouritsen
 • 12. marts ”Viljen til at ville livet” Inspiration og klarsyn. Ved Maya Fridan.
 • 2. april ”DIN SULTNE HJERNE” -
  Er du altid sulten og skal styre dit madindtag?
  Ved Christina Santini, nutritionist.
 • 7. maj Fødselsenergi og Livsenergi”
  – er partnere hele livet. Ved Karin Siff Munck.
  Alle er velkomne. Viderebring budskabet!
  FØLG UDVIKLINGEN HER
Markedsføring af alternativ behandling
Lov om Markedsføring af Sundhedsydelser indeholder et sæt fælles regler, som også gælder ved reklame for alternativ behandling. Blandt andet må reklamen ikke være urigtig eller vildledende, og der må ikke være urimeligt mangelfulde angivelser.
MERE HER
Møde i NSK - Nordisk SamarbeidsKomite for ikke-konvensjonell medisin
Det årlige NSK møde blev afholdt i september i Oslo. Hvert nordisk land fremlagde information om egne forhold siden sidst. Det var interessant at spore forskelligheden landene imellem inden for Alt. og komplementær behandling.
MERE HER
31 naturlige måder at afgifte din krop på.
En naturlig afgiftning behøver ikke at være så kompliceret. Her er 31 måder, som kan give dig en sundere livsstil. Udvælg et par stykker, der passer dig. Når de er blevet daglig vane, så tilvælg endnu én. Afgiftningen kan være en støtte til dit psykiske, fysiske og mentale helbred.
MERE HER
Om kort tid modtager du som medlem mail med link til kontingentfaktura inkl. NaturHelse for næste periode. Tjek om mailen er gået i spam. Har du skiftet mailadresse, så lad os det vide!

Brancheforeninger i LNS. Klik her og se deres mange aktiviteter.

LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 - www.Lns.dk
Mobilpay til LNS: brug Nr. 95610
Vi opbevarer dit navn og email så længe du ønsker at modtage vore nyhedsbreve.
Afmeld nyhedsbrev her | Redigér dine data
LNS politik for privatliv og cookies her