Der er atter taget hul på et nyt udfordrende år, og Redaktionen i LNS ønsker alle et
GODT NYTÅR 2024!

Status fra Forskerpanelet er, at det arbejder videre på at ændre vilkårene for alternativ og komplementær behandling i Danmark. En vision om at finde en forskningsmetode, som kan favne mange brugere, mange behandlingsmetoder. En vision, som skulle kunne favne de vilkår, som behandlingerne foregår under og de forskelligartede brugere af alternativ og komplementær behandling. Der er påvist effekt af akupunktur, et godt erfaringsgrundlag til en opstart af nye projekter med andre behandlingsmetoder, hvor markedsføringen bliver en afgørende del.

Der er nedsat en arbejdsgruppe for et nyt videnscenter for alternativ og komplementær behandling, et upartisk videnscenter med bl.a. to repræsentanter fra den alternative og komplementære branche. Arbejdsgruppen forventes at kunne stille et gennemarbejdet forslag inden længe med fælles mål og ønsker.

NaturHelse redaktionen arbejder støt på at gøre bladet attraktivt og indholdsrigt, hvilket kun kan ske med støtte fra alle gode skribenter og annoncører. Tak for det.

I LNS vil vi glæde os til at blive inspireret og inspirere alle med interesse for alternative behandlingsformer til at styrke og støtte dette område. Lad den positive tanke og energi være i højsædet og lad os i fællesskab fremme vores eksistensberettigelse.
Tak for støtte i året der gik til alle vore medlemmer og læsere!

Er du endnu ikke medlem, men overvejer et medlemskab af LNS inkl. NaturHelse?
Se mulighederne her
Tag også et kik på behandlernes og brancheforeningernes tilbud, arrangementer og kurser.
LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 - www.Lns.dk
Email Marketing Powered by MailPoet