lns logo med tekst

Hvad er EHS, EMF-stråling og 5G?”

Pia Hardenberg fortæller om el-overfølsomhed EHS (elektro hyper sensitivitet), om strålepåvirkning fra trådløs teknologi på mennesker, dyr og natur, og om 5G. Hvordan finder man ud af, om man har EHS?

Tirsdag den 18. februar kl 19-21.30 i Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20.

5G er det nye netværk, som er planlagt til udrulning i DK.
Hvad er EHS egentlig, og hvordan opleves det i dagligdagen at have EHS?
Hvordan finder man ud af, om man har EHS? Hvordan påvirker mikro-bølgestråling fra trådløs teknologi os mennesker, og hvad kan vi gøre for at beskytte os?
Alt det og meget mere om emnet belyser Pia Hardenberg på spændende vis fra kilden selv! Til daglig arbejder Pia med healing, clairvoyance og kinesiologi-behandling.
Få inspiration på claritywork.dk
Læs adv.Christian F.Jensens responsum
LNS har bedt politikere, ministre, ordførere om deres holdning til dette alvorlige samfunds-problem. Mere her.

Husk tilmelding til vhm@Lns.dk - Brug mobilpay 95610 eller betal ved entré.

Medlem af LNS 80 kr. andre 100 kr. Mere på 6070 4887 eller vhm@Lns.dk

Giv plads til andre normer.
NaturHelses leder 1-20 skriver bl.a. at den etablerede videnskab er under pres og skaber modpres. Alternativ behandling er også under pres i disse tider, hvilket bekymrer os. Såvel sundhedsministeren, som venstre radikale politikere og ikke mindst Læge-foreningen fokuserer kun på risici, som alternativ behandling udsætter patienter for. Men en af grundene til, at halvdelen af dan-skerne benytter sig af alternativ behandling er jo, at mange – trods videnskabelig dokumen-teret effekt eller ej - oplever en effekt, der kan være medvirkende til, at man fungerer bedre i dagligdagen.
I dette forår 2020 fejrer vi 100 året for Genfor-
eningen. En udvikling der har sammenføjet og
ikke adskilt 2 nationer og kulturer. Måske en
inspirationskilde for det etablerede sundheds-system, hvor de lærer at se værdien i at anerkende alternative og komplementære behandlingsformer. Det vil også være en anerkendelse af borgerne, deres frie vilje og retten til at tage ansvar for eget liv. Borgerne har erfaret, at der findes lige så mange sandheder, veje og løsninger, som der findes mennesker.
LNS vil vi fortsat være den naturlige platform
til fremme af samarbejder på alle helbredspla-
ner for derved at medvirke til at udnytte fælles
viden og visdom til gavn for os alle.

Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.

LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 -
www.Lns.dk