lns juletræ
Julen står for døren - Julen er hjerternes og lysets fest - Julen er bønnens højtid
Julen er indbrudstyvenes fest - Julen er nær - Julen er en særlig fest.
Kært barn har mange navne, og i mellemtiden har også drillenissen været på spil med et teknisk problem. Sorry.
Her kommer den rigtige version julehilsen!
Ordet jul stammer faktisk fra vikingetiden, hvor jul var en slags midvinterfest. Vikinger "drak jul", humlebryggen flød for at fordrive den mørke tid og ære guderne. Først fra ca. år 1000 blev julen til en kristen fest og markeringen af Jesus fødsel. Sådan har det været siden, men man kunne få den tanke, at julemad og julefrokoster er en overlevering af vikingernes drukfest.
Selvom goderne eller glæderne aldrig er ligeligt fordelt og lige så forskellig, som der er mennesker, så er den søde juletid også drømmen og længslen efter at være sammen med dem, man føler sig tættest på - eller nærværet med menigheden i kirken. Julen er lysets fest og under alle omstændigheder lyset i mørket.
20170314_foredrag i værløse kirke
Stand Silkeborg 2018
Måske er julen også at gå ind i sit lønkammer og dybt i sin sjæl mærke taknemligheden og barmhjertigheden, uanset hvor man befinder sig på livets vej. Uden tvivl er julen en stor udfordring økonomisk som medmenneskeligt.

De bedste Livets gaver er ofte dem, vi erhverver gennem samtidig ny indsigt, gennem sorg, tab og kaos, som forvandles til visdom, eller ved at glæden tilsmiler os i ny og næ, i dagligdagen, måske juleaften!
Må det gode i mennesket få vind i sejlene - venlige og forsonende gerninger har ingen dato!

Ca. 1 million danskere bruger idag alternativ behandling, en kendsgerning som vi synes fortjener en anderledes lødig, ligeværdig og respektfuld debat i medierne. LNS ønsker fortsat at udbrede viden, åbenhed og information om alternativ behandling og sundhed samt ikke mindst om forskning i alternativ behandling. På det punkt er demokratiet stadig sat ud af spil.
Med disse ord siger Redaktionen og LNS bestyrelse tak til alle samarbejdspartnere og medlemmer for støtte og interesse i året der gik. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2020 og hilser også alle nye hjerteligt velkommen!
Vi vender friske tilbage til foråret med nye spændende foredrag. Det sker i Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20 på tirsdage kl. 19-21.30:
 • 18. februar Hvad er EHS, EMF-stråling og 5G?”-
  Ved Pia Hardenberg

 • 24. marts ”Dit intuitive selv” Inspiration og klarsyn.
  Ved Maya Fridan.

 • 12. maj Fødselsenergi og Livsenergi”

  – er partnere hele livet.

  Ved Karin Siff Munck.

 • Mere om tilmelding HER


  Alle er velkomne. Viderebring budskabet!

Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.
LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 - www.Lns.dk
Mobilpay til LNS: brug Nr. 95610
Vi opbevarer dit navn og email så længe du ønsker at modtage vore nyhedsbreve.
Afmeld nyhedsbrev her | Redigér dine data
LNS politik for privatliv og cookies her
facebook