lns logo med tekst

Dine geniale gener

Lars Mygind formidler META sundhed på udfordrende og underholdende vis

Tirsdag den 5. november kl 19-21.30 i Værløse Kirke

Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse

Lars kommer ind på, hvordan vores bevidst-hed påvirker vores gener, og hvordan vi kan påvirke vores bevidsthed. Du vil lære en teknik til at skyde genvej til nogle optimale meditationstilstande, så du i løbet af blot 4 dage, og måske allerede på aftenen, kommer ind i denne tilstand.
Lars vil vise, hvordan vi kan kombinere Tankefeltterapi/EFT, meditation, elsk-dig-selv-øvelser og METAsundhed på en helt ny måde til glæde for dig selv og din indre ro.
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET HER
larsmygind
Lars Mygind

Husk tilmelding til vhm@Lns.dk eller brug mobilpay 95610.

Medlem af LNS 100 kr. andre 120 kr. Mere på 6070 4887 eller vhm@Lns.dk

16. september nedlagde Styrelsen for Patientsikkerhed sin hjemmeside srab.dk, Sundhedsstyrelsens Råd vedr. Alternativ Behandling. Al lødig information og beskri-velser samlet gennem ½ århundrede om alternative behandlingsformer er dermed fjernet. Det sker i en æra, hvor halvdelen af danskerne er bevidste om og VIL have alternative behandlingsformer. Et faktum, Danmark burde være stolte af og sætte pris på. Alternativ behandling forurener hverken krop, sind, eller vores miljø. Mere
Konferencen ”5G – næste generation af mobilteknologi. Er 5G sikker for mennesker, dyr og planter?
Underskriv den internationale appel om at stoppe 5G på jorden og i rummet.
Det er hensigten verden over at samle frivillige, der overleverer appellen til alle regeringer i løbet af oktober måned.
Læs adv.Christian F.Jensens responsum
LNS har henvendt sig til politikere, ministre og ordførere at få deres holdning til dette alvorlige samfundsproblem. Mere her.

Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.

LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 -
www.Lns.dk