lns logo med tekst

Hej! Du modtager mails fra LNS NaturSundhedsrådet om vore foredrag og kort nyt, fordi du er/har været medlem af LNS eller har ønsket at få vore nyhedsmails. Brug venligst 2 minutter på at maile til Lns@Lns.dk om du ønsker vore mails fremover, og om vi bruger den rigtige mailadresse.

Tusind tak for ulejligheden.

LNS arbejder for anerkendelse og respekt om alternative behandlingsformer, kosttilskud, forskning mv. Vi udgiver medlemsbladet NaturHelse om interessant nyt. Andelen af danskernes brug af alternativ behandling, er steget markant.
LNS har netop haft 40 års jubilæum. Læs lidt om os gennem årene her!

Du kan blive medlem her hvis du ønsker det.

Tirsdag 3. sept. 19-21.30

”Det musiske samfund”

Uffe Jonas, forfatter,korleder mv. om Grundtvig som visdomstænker.

Visdommen er sansen for musikken, poesien og de livgivende skabelsesprocesser i verden. Visdommen rummer nøglen til både religion, kunst og videnskab. Visdommen er det store fælles åndedrag, som skaber sam-klang mellem os selv og vores omgivelser. Den er det åndelige hjertebånd, som forbinder os med hinanden, og med andre levende væsner.
Det er ikke mangel på viden, men mangel på visdom, vores samfund lider af. Manglen på åndelig musikalitet skaber mærkbare dissonanser over alt.
LÆS MERE OM ARRANGEMENTET HER
uffe jonas foto
Uffe Jonas - en fremragende fortæller!
I 2017 udgav han "Solen ved Midnat" om Grundtvigs betydning som visdomstænker.

Afholdes i Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse.Tilmelding til

vhm@Lns.dk eller mobilpay 95610 - Medlem af LNS 80 kr. andre 100 kr.

Alle oplysninger på 6070 4887 eller vhm@Lns.dk

Kan man anvende naturlige stoffer til kræftbehandling?
Spørgsmålet stiller LNS sundhedsminister Magnus Heunicke i et ÅBENT BREV i juli 2019. Hvis naturlige stoffer i henhold til videnskabelige undersøgelser kunne forøge helbredelse fra kræft, ville det da være muligt at indføre dem i behandlingen? Der
eksisterer en virkelig god videnskabelig grund hertil, hvis målet er at helbrede kræftramte. Læs mere her
Konferencen ”5G – næste generation af mobilteknologi. Er 5G sikker for mennesker, dyr og planter?
Efterfølgende har advokat Christian F. Jensen (L) opsummeret”, om det vil være i strid med menneske- og miljøretlige regler at etablere 5G-systemet i Danmark.
Læs responsum her.
LNS har henvendt sig til politikere, ministre og ordførere at få deres holdning til dette alvorlige samfundsproblem. Læs mere her.

Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.

LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 -
www.Lns.dk