lns logo med tekst

”Hør om Anti-inflammatorisk kost"
Tirsdag den 24. august kl 19 - ca. 20.30 online

- ved Frede Damgaard i samarbejde med LNS. Mere om tilmelding nedenfor.

Hvorfor vælge anti-inflamatorisk kost?

Med en anti-inflammatorisk kost reduceres risikoen for livsstilssygdomme, idet kosten målrettet arbejder på kroppens betændel-sestilstand. Anti-inflammatorisk kost er ingen streng diæt, men består af særlige fødevarer, der modvirker inflammations-tilstanden.
Der er mange årsager til at leve efter en anti-inflammatorisk kost – nedenstående er blot få eksempler på dens gavnlige effekt:

-Reducerer risiko for livsstilssygdomme
-Forbedrer tarmflora og fordøjelse
-Sløver aldringsprocessen
-Vægttab
-Forøget energiniveau grundet bedre søvn
Tilmeld dig foredraget med Frede og få tip til, hvordan råvarer rige på antioxidanter og umættet fedt kan være med til at holde livsstilssygdommene i ave.
frede
Frede Damgaard er rnæringsterapeut DET, Phytoterapeut, Biopat/Natropath ibm, Iris-analytiker. Komplementær Naturterapeut, siden 1974 underviser i Kost – herunder de forskellige balancer, eks. syre-base – og blodsukker balance, inflammation – og vitamin- og minerallære m.m.
I 15 år har Frede haft brevkassen ”Natur og sundhed” i ugebladet Hendes Verden og har siden efterfølgende skrevet i andre sundheds-blade, eks. på nuværende: Sund Forskning.
Deltagergebyr 80 kr, som skal være indgået senest dagen før på
LNS mobilepay 95610 eller LNS konto i Merkur bank 8401 111 2541.
Meget vigtigt! Husk at anføre din mailadresse ved betalingen, så vi kan maile deltager linket til dig før foredraget. Eventuelt yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk
Videresend gerne invitationen til dit netværk. Kig gerne ind på www.Lns.dk

Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.

LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 -
www.Lns.dk