lns logo med tekst
Mens forår 2021 spirer, og små erantis og vintergækker er brudt frem af mulde, som de plejer, så kører dagens nyheder også i det samme spor, men som bekendt - Nød lærer nøgen kvinde at spinde! Det gælder også for LNS, som nu går online med foredrag på ZOOM i stedet for de kendte rammer i Værløse Kirke, som fortsat er lukket – hvor længe ved vi endnu ikke! Tiden vil vise, om det nye tiltag bliver modellen for vore kommende arrangementer. Fordelen ved at afholde foredrag online er naturligvis, at vi kan nå ud til alle i hele landet.
Vi glæder os og håber på stor deltagelse. God fornøjelse med læsningen herunder!
Hjertelig velkommen til LNS´ foredrag med Moorggan Gersdorff og
"Visdommen bag den nuværende situation"
Tirsdag den 9.marts kl. 19-20.30 på Zoom.


Moorggan vil udfordre deltagerne i at bryde med vanetænkningen og se muligheder frem for kun begrænsninger, og ikke mindst se den nuværende situation i relation til spirituel og åndelig udvikling. Han vil bla. komme ind på:
- Hvad kan vi gøre for at bevare vort indre lys
og energi?
- Hvordan opbygger vi os selv energimæssigt?
- Hvordan kan vi styrke vore egen krop?
- Hvad skal vi spirituelt lære af den nuværende
situation?
Foredraget krydres med blandt andet guidede og små healende øvelser. I pausen vil Moorggan vise en musikvideo om bevidsthed og frekvenser.

Yderligere oplysninger fås hos vhm@Lns.dk
Moorggan Web
Moorggan Geersdorff er mental coach og et kendt ansigt fra de mange messer rundt om i landet, hvor han har repræsenteret LNS. Men som bekendt er alle messer jo aflyst - derfor er vi taknemlig for, at dette foredrag med Moorggan kunne komme i stand. Han afhol-der kurser og foredrag inden for åndelig og spirituel udvikling og er idémand og skaberen af Bevidsthedsmedicin.
Deltagelse for medlemmer er 80 kr. for alle andre 100 kr. Beløbet skal være indgået senest 8. marts via mobilepay 95610 eller på vores konto i Merkur bank 8401 1112541.
Meget vigtigt! Husk mobilnr. og mailadr. ved tilmeldingen, så vi kan maile linket til dig!
Det skal bruges for at deltage på Zoom, og du får det når beløbet er modtaget.
Akkreditering og ISO-certificering af måske den eneste alternative og komplementære klinik i Danmark. Læs mere her

Liposomalt vitamin-C, designet til at blive optaget. Læs her

Deltag i underskriftsindsamlingen:
Kosttilskud skal med i udfordringen mod corona". Læs her
Læge fraskriver sig sin lægeautorisation. Læs her
Du må gerne videreformidle vore budskaber. Viden om og formidling af alternativ sundhed samt forskning i alternativ behandling er et af vore hovedformål. Andelen af danskere, der på et tidspunkt har brugt alternativ behandling, er steget markant i 2019, idet mere end hver fjerde voksne dansker har brugt alternativ behandling inden for det seneste år. Det svarer til at ca. 28% af den voksne befolkning (24% i 1987), eller at 1,3 mio. voksne i Danmark har brugt én eller flere former for alternativ behandling. Ugens tal, uge 3, 2019 (sdu.dk)

Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.

LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 -
www.Lns.dk