lns juletræ
Kære medlem af LNS NaturSundhedsrådet
Vore vinger kan føles ufrivilligt stækkede i denne tid med afstandskrav, aflysning af arrange-menter, mundbind, superspredere, testcentre, hospitaler, vaccinationer eller ej – covid 19.
Det er velkendt, at det altid betaler sig på lang sigt at forebygge – det gælder i alle situationer, også helbredsmæssigt, også i forhold til covid-19 og virus i det hele taget. Foruden almindelig sund kost, er vitamin- og mineraltilskud det vi selv kan bidrage med. Enhver læge ved, at hvis vi mangler disse ting er immunforsvaret svækket. Vigtigst er D-, C-vitaminer og selen, zink og magnesium samt Echinacea. 3. august 2020 publiceredes i Lancet en artikel, som kraftigt opfordrer til øget indtag af D-vitamin baseret på solide litteraturstudier. Se mere på www.vitalraadet.dk/da . I England fordeler man nu D-vitamin til pensionister, for det forebygger og mildner et covid-19 angreb. Den skotske regering besluttede allerede i oktober at give gratis D-vitamin til sårbare grupper.
Messefoto Til Nyhedsbrev Sept 2018
Stand Silkeborg 2018
NaturHelse bliver lidt forsinket, og LNS foredrag i februar er aflyst, men om lidt er det jul, den kommer altid til tiden – og et udfordrende år for os alle nærmer sig sin afslutning. En ny æra er i vente. Vi kan alle være medskaber til en bedre balance og harmoni til vores jord, og omsorg, glæde og sundhed til menneskeheden.
LNS kan nu tilbyde en branchecertificering efter højeste globale kvalitetsstandard med en LNS akkreditering. Den første klinik er ISO 9001 certificeret her i efteråret.
I LNS fortsætter vi arbejdet for alternativ sundhed og forskning. Vi vil være taknemlig for din støtte gennem et fortsat medlemskab.
Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.
LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 - www.Lns.dk
Mobilpay til LNS: brug Nr. 95610
Vi opbevarer dit navn og email så længe du ønsker at modtage vore nyhedsbreve.
Afmeld nyhedsbrev her | Redigér dine data
LNS politik for privatliv og cookies her
facebook