lns logo med tekst

Foråret er symbol på det spirende liv

Hvide anemoner er dukket frem af mulde - Marts har vist sig fra sin solrige side!

Det er formildende at se, dufte og føle, men det giver dog stof til eftertanke, hvor klima-krisen og nu corona-situationen præger vort fysiske samfund til mindste celle, til mindste beslutning. Bolden ruller, alt er sat på standby. Vi fornemmer, at vores fysiske og psykiske sundhed er kommet på overarbejde gennem hektisk indre aktivitet! Som alternativ behandler, skole og klinik mærker du også begrænsningerne og håber, at regeringens hjælpepakke kan gælde for netop dig – og din bank. Befolkningen følger indskærpelserne fra de politiske partier, der helt befriende taler med samme tunge, samt myndighedernes tips til den bedste beskyttelse – www.sst.dk.
Med ét knips er også kreativiteten kommet til fri udfoldelse mht. nye iltapparater, tests- og behandlingsmetoder.
anemoner.p
I Shanghai er C-vitamin nu blevet
en officiel behandlingsform mod
coronavirus, og et New York-hospital
er gået i gang med at behandle med C-vitamin, 1.500 mg intravenøst 3-4 gange dagligt efter de gode resultater i Kina.
Læs her https://www.youtube.com/watch?v=uwbCCm8Y8G8
Læs her http://kortlink.dk/scmp/25fv6
Læs her https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5707683/
Spis frugt og grønt og helst økologisk
Begejstrede, næstekærlige mennesker formidler dagligt deres erfaringer til, hvordan vi sideløbende med sund kost kan booste immunforsvaret især ved indtagelse af ekstra vitaminer og mineraler med C-vitamin i højsædet. Mennesket tilhører de få arter, der ikke selv kan danne C-vitamin, som har en række meget vigtige kropsfunktioner for bl.a. immunforsvar, dannelse af aminosyrer, af bestemte hormoner og signalstoffer og beskyttelse mod virus og bakterier - www.netdoktor.dk.
I 1999 udgav afdøde Dr. Erik Kirchheiner bogen ”Sandheden om C-vitaminet – Den mørkelagte sundhedsfaktor”. Den er anbefalelsesværdig og kan hentes her http://kortlink.dk/lns/25fv3
Kollektiv bevidsthed får mere hjerterum.
Vores fysiske krop har brug for alt godt fra hylderne, men meningen er vel også, at nu må vi forstå, at naturen går sin egen gang, også når den mistrives. Som med os mennesker fysisk, psykisk og mentalt. Vi må forstå, at det åndelige aspekt trænger til opmærksomhed, at vi skal gentænke vores adfærd, hvis det hele skal hænge sammen. Fællesskabet også globalt har chancen for at vælge en anden retning, nu hvor vi er vækket.
Maya Fridans foredrag i LNS-regi blev flyttet til 18. august, men efterfølgende sendte Maya en mail med ønsket om at indgyde tillid til, at vi alle vil komme godt igennem denne strenge overgangsperiode. ”Der er et højere læringsperspektiv - også selvom vi måske ikke kan se det lige nu. I et åndeligt udviklingsperspektiv sammenholdt med det praktiske er der en dybere mening med krisen. Vi må have begreberne næstekærlighed, nænsomhed, kærlighed og taknemmelighed ind i vores perspektiv, både til os selv og vores næste. Kloden er vores største næste, som reelt set er hele vores livsfundament. Gruppebevidstheden vil vokse og blive aktiveret , for alt er energi. Tænk i at løfte med healing, fornem at der lægger sig strømmende, smukke healende energier omkring kloden. Bed til, at der vil blive sendt healing til helbredelse og støtte. Desto flere der løfter – desto større effekt.”
Et LNS-medlem, Angelika, har på lignende måde bidraget med sine tanker, bl.a.
"Jeg mærker en masse kærlighed omkring os, også fra den åndelige verden. Jeg er overbevist om, at det hele kommer godt igen. Men det bliver en anden verden, og det er også godt sådan. Tænk på, hvordan naturen nu kan falde lidt til ro. Tænk på den pause mange stressede mennesker får, og hvordan det kan gå op for os, at vi virkelig er forbundet med alt og alle. Vi er en del af noget større. Det er ikke ligegyldigt, hvordan jeg forholder mig, fordi det har en virkning på dig, på alle mennesker og alle levende væsner her på jorden, ja hele universet. Vi er nødt til at anerkende, at det er nu, vi skal handle. Vi er afhængige af hinanden, afhængig af at vise medfølelse, næstekærlighed, forståelse og omsorg over for os selv og vores omverden. Og her ligger chancen i denne krise. Lad os spørge os selv, hvad det er for en verden, vi gerne vil leve i. Hvordan vil jeg møde mig selv og min omgivelser fra nu af.”

I samme åndedrag kan anbefales 6 videoer fra det kendte forfatterpar og spirituelle lærere Eckhart Tolle og Kim Eng, som beder os om ikke at fortabe os i tankerne, men være til stede lige nu.
De er nemme at følge og kan ses og downloades gratis her http://kortlink.dk/eckharttolle/25fv7
LNS-formand Annette Kurtzmann mangler den spirituelle vinkel i alt det, der sker lige nu og udtrykker det således: ”Vi kan skrive side op og ned om, hvad vi er / og ikke er enige med myndighederne i, men for mig er det langt mere væsentligt at tale om "universets indblanding" og vores læring i det her. Jeg er ikke negativ overfor det, der sker, men ser faktisk frem til den transformation, som jeg tror, er nødvendig for Jorden.”
Udviklingen i alternativ sundhed.
Halvdelen af befolkningen anvender i dag alternativ behandling under én eller anden form, hvilket burde føre til større inklusion i sundhedsvæsnet, fx i form af grønne pavilloner eller grønne afsnit på hospitalerne, hvor læger og alternative behandlere gør brug af hinandens viden og respekterer brugernes valg.
Fornylig kom vores medlem Søren Refstrup med en interessant video fra Dr. Rath, Health Foundation – Responsibility for Health, Peace and Social Justice. Det handler om en mindeværdig begivenhed, som fandt sted i oktober 2014 i byen Barletta i det sydlige Italien. Her holdt Dr. Rath en hovedtale, rettet mod sit publikum og hele verdens befolkning, hvor han skitserede hjørnestenene i et fremtidigt forebyggende sundhedsvæsen. Han krævede, at magtfulde virksomheds interesser skulle forhindres i at pålægge verdens befolkning ”forretning ved sygdom”.
Dr. Rath beskrev unikke og imponerende strategier, der giver menneskeheden mulighed for at befri sig fra det nuværende diktatoriske sundhedsvæsen og skabe sunde lande og en sund planet. Ideerne er stadig højaktuelle, og måske vil hans model stille og roligt kunne favne den spirituelle vinkel. Læs mere på https://www.dr-rath-foundation.org/the-barletta-declaration/

Sæder skifter, tider mildnes.
Paradigmeskiftet er i gang med helt andre regler, adfærd og bedre syn på mennesker og natur. Vi kan vælge denne retning, nu hvor vi er vækket. Lad os med N.F.S. Grundtvig ord være åbne for, at ”samfundssind” inkluderer livsoplysning, hvor visdommen, det indre sjælens rum modnes og fødes ind i en verden ved og med åndelig vækst med helheden for øje, og en menneskehed, der er nærværende, vågen og vidensparat hele tiden. Fremtidens muligheder – mulighedernes fremtid.
Redaktionen for LNS Nyhedsbrev ønsker det bedste for dig, dine nære og dine omgivelser.
Her er en oversigt over vore brancheforeninger. Klik ind på deres webside og se deres mange aktiviteter, arrangementer og seneste nyheder.
LNS NaturSundhedsrådet
Kontor: Møllegården, DK-4320 Lejre
CVR Nr. 30751361 -
www.Lns.dk